Concurs de fotografia: el verd

Image

La biblioteca organitzarà durant el mes de maig una exposició al voltant del color verd. Una de les activitats principals serà l’exposició de les fotografies presentades al CONCURS DE FOTOGRAFIA GABRIEL FERRATER.

Quin és l’objectiu del concurs? Representar fotogràficament qualsevol situació que tingui el color verd com a protagonista i element principal. La font d’inspiració pot ser lliure o basada en poemes, cançons o altres textos que tinguin una temàtica relacionada.

Qui pot participar? Tots els membres de la comunitat educativa del centre amb fotografies originals realitzades pels propis participants. Es poden presentar tantes fotografies com es vulguin.

Com s’han de presentar les fotografies? En un format de 13×18 muntada sobre una cartolina blanca o negra en format DIN A4 i dins d’un sobre on hi constin les dades del participant i el títol de l’obra. Si la foto presentada s’inspira en un text, poema o cançó també s’ha d’introduir al sobre.

El termini de presentació de les fotografies finalitza dimecres 9 de maig. Els premis (premi de la crítica i premi del jurat) es lliuraran dins de l’espectacle Poesia i Música a finals de maig.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s