Concurs de fotografia a la biblioteca

Imagen

Per celebrar el centenari del naixement del poeta i dramaturg Salvador Espriu us proposem una nova edició del concurs de fotografia a la biblioteca.

L’objectiu és representar fotogràficament l’atmosfera de Salvador Espriu per això la biblioteca del centre ha fet un Tast de Poesia del mateix que podeu utilitzar com a font d’inspiració.

 Premis: Un jurat format per professors/es de diversos departaments de l’Institut valorarà les qualitats artístiques i creatives de les fotografies.

Relació de premis:

–          Premi al millor treball de Batxillerat

–          Premil al millor treball d’ESO

–          Premi de la crítica (escollit pel públic de l’exposició de les fotografies)

Requisits de participació: Podran participar-hi tots els membres de la comunitat educativa de l’INSTITUT GABRIEL FERRATER amb fotografies realitzades pels propis participants.

Les fotografies podran ser en blanc i negre o color, indistintament, i en un format de 13×18 cm. També s’admetran fotocomposicions, fotomuntatges i manipulacions fotogràfiques directes o indirectes (photoshop).

Cada participant podrà presentar-hi la quantitat de fotografies que hi vulgui. Cada fotografia es muntarà sobre cartolina blanca o negra DIN A 4. Darrere s’enganxarà un sobre amb les dades del participant: nom i cognoms de l’autor o autora i la seva relació amb l’institut (ex.: alumne de 3r ESO, pare d’alumne de 1r de BAT, professora, etc.) així com el títol de l’obra. És imprescindible que cada fotografia vagi acompanyada del poema que heu triat per inspirar-vos escrit escrit en un full a part.

Pel fet de participar en el concurs, tots els participants autoritzen l’INSTITUT GABRIEL FERRATER, com a organitzador, a fer la difusió que consideri oportuna de les fotografies, fent constar sempre les dades dels autors o autores i el fet que han estat presentades al concurs.

 

Terminis: les fotografies es lliuraran a la Biblioteca abans del dia 9 de maig de 2013.

Lliurament dels premis i exposició dels treballs: La totalitat de les fotografies presentades al Concurs seran exposades al Centre durant el mes de maig. En aquesta exposició es farà públic el nom dels guanyadors. El lliurament dels premis tindrà lloc durant els actes de cloenda del curs 2012/2013.

Un pensament sobre “Concurs de fotografia a la biblioteca

  1. Retroenllaç: Concurs de fotografia a la biblioteca | Institut Gabriel Ferrater i Soler

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s