Concurs de fotografia “Taronja”

Imagen

Aquest curs, el concurs de fotografia que organitza l’Equip de la biblioteca girarà al voltant del color TARONJA. El taronja és foc, festa, alegría. És un color càlid, intens. Estimula la creativitat, la comunicació i representa l’entusiasme, la felicitat. És un color energètic i estimulant.

L’objectiu del concurs és representar fotogràficament el color taronja i els seus significats. A la vegada, podeu utilitzar com a font d’inspiració poemes o fragments literaris al voltant d’aquest color.

Premis: Un jurat format per professors/es de diversos departaments de l’Institut valorarà les qualitats artístiques i creatives de les fotografies.

Relació de premis:

–          Premi al millor treball de Batxillerat

–          Premil al millor treball d’ESO

–          Premi Instagram a la millor fotografia etiquetada amb els hastags #santjordialgabrielferrater2014 o bé #primaverataronjagf2014

 

Requisits de participació: Podran participar-hi tots els membres de la comunitat educativa de l’INSTITUT GABRIEL FERRATER amb fotografies realitzades pels propis participants.

Les fotografies podran ser en blanc i negre o color, indistintament, i en un format de 13×18 cm. També s’admetran fotocomposicions, fotomuntatges i manipulacions fotogràfiques directes o indirectes (photoshop).

Cada participant podrà presentar-hi la quantitat de fotografies que hi vulgui. Cada fotografia es muntarà sobre cartolina blanca o negra DIN A4. Darrere s’enganxarà un sobre amb les dades del participant: nom i cognoms de l’autor o autora i la seva relació amb l’institut (ex.: alumne de 3r ESO, pare d’alumne de 1r de BAT, professora, etc.) així com el títol de l’obra.

 

Pel fet de participar en el concurs, tots els participants autoritzen l’INSTITUT GABRIEL FERRATER, com a organitzador, a fer la difusió que consideri oportuna de les fotografies, fent constar sempre les dades dels autors o autores i el fet que han estat presentades al concurs.

 

Terminis: les fotografies es lliuraran a la Biblioteca abans del dia 7 de maig de 2014.

Lliurament dels premis i exposició dels treballs: La totalitat de les fotografies presentades al Concurs seran exposades al Centre durant el mes de maig. En aquesta exposició es farà públic el nom dels guanyadors.

Un pensament sobre “Concurs de fotografia “Taronja”

  1. Retroenllaç: Concurs de fotografia “Taronja” | Institut Gabriel Ferrater i Soler

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s