Big Draw Tarragona 2014

Featured Image -- 470

La setmana del 6 al 12 d’octubre s’organitza el III Big Draw a Tarragona.

L’esdeveniment Big Draw Tarragona forma part de l’esdeveniment internacional The Big Draw que té per objectiu fomentar el dibuix entre tota la població en la seva vessant  d’activitat lúdica i d’expressió personal i formativa,  més que en la seva vessant artística.

Big Draw Tarragona 2014 és la tercera edició d’aquest esdeveniment i dins del moviment internacional té personalitat pròpia. Els seus objectius són el de donar a conèixer la cultura i la natura de Tarragona i el seu terme municipal, amb un  plantejament transversal – perquè entren totes les disciplines del coneixement i aspectes de la societat – i amb la seva pròpia manera de treballar mediterrània, on l’activitat al carrer i la implicació del transeünt en una comunicació fàcil i directe també té el seu paper.  Tot això sense oblidar la voluntat de ser el màxim d’accessible per a tothom, sostenible i amb accent en l’ecologia.

10052014-DSC_0365

Veureu que aquesta edició té un subtítol: “reinventem la ciutat”.  Això és perquè aquest any la línia de treball principal és que el Big Draw Tarragona i tots els que participaran ens ajudin a descobrir quins aspectes de la ciutat ens agraden… o no.. i com els donem a conèixer en el primer cas o els modifiquem en el segon.

Els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia. Si voleu veure què es farà, podeu consultar el seu bloc:

http://bdtarragona2014.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s