Concurs de fotografia “Joan Vinyoli”

camara_800x669

Aquest curs, el concurs de fotografia que organitza l’Equip de la biblioteca girarà al voltant de la poesia de Joan Vinyoli per commemorar el centenari del seu naixement.

L’objectiu del concurs és representar fotogràficament la seva poesia fent-ne una lectura artística i visual. A la vegada, apropar-vos els seus poemes com a font d’inspiració a partir del Tast de Poesia que trobareu a l’entrada de la biblioteca.

Premis: Un jurat format per professors/es de diversos departaments de l’Institut valorarà les qualitats artístiques i creatives de les fotografies.

Relació de premis:

–       Premi al millor treball de Batxillerat

–       Premil al millor treball d’ESO

–  Premi Instagram a la millor fotografia etiquetada amb els hashtags #vinyoli_gf2014 #fotografia_gf2014 #AnyVinyoli

Requisits de participació: Podran participar-hi tots els membres de la comunitat educativa de l’INSTITUT GABRIEL FERRATER amb fotografies realitzades pels propis participants. Les fotografies podran ser en blanc i negre o color, indistintament, i en un format de 13×18 cm. També s’admetran fotocomposicions, fotomuntatges i manipulacions fotogràfiques directes o indirectes (photoshop).

Cada participant podrà presentar-hi la quantitat de fotografies que hi vulgui. Cada fotografia es muntarà sobre cartolina blanca o negra DIN A4. Darrere s’enganxarà un sobre amb les dades del participant: nom i cognoms de l’autor o autora i la seva relació amb l’institut (ex.: alumne de 3r ESO, pare d’alumne de 1r de BAT, professora, etc.) així com el títol del poema que ha estat font d’inspiració.

Per participar en la categoria d’Instagram cal ser seguidor del perfil de la biblioteca @bibliogf

Pel fet de participar en el concurs, tots els participants autoritzen l’INSTITUT GABRIEL FERRATER, com a organitzador, a fer la difusió que consideri oportuna de les fotografies, fent constar sempre les dades dels autors o autores i el fet que han estat presentades al concurs.

Terminis: les fotografies es lliuraran a la Biblioteca fins el dia 2 de febrer de 2014.

Lliurament dels premis i exposició dels treballs: La totalitat de les fotografies presentades al Concurs seran exposades al Centre durant el mes de febrer. En aquesta exposició es farà públic el nom dels guanyadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s