Concurs “Any Salvat-Papasseit” 2024

El concurs de fotografia que organitza l’Equip de la biblioteca pel curs 2023-24 gira al voltant de la figura del poeta avantguardista Joan Salvat-Papasseit del qual celebrem el centenari de la seva mort. Volem conèixer quin és el vostre poema o vers preferit, unint dos llenguatges artístics: la fotografia i la poesia. Per inspirar-vos, us proposem alguns versos:

Dona’m la mà

Dóna’m la mà que anirem per la riba
ben a la vora del mar
bategant […]

Perquè has vingut

Perquè has vingut han florit els lilàs
i han dit llur joia
envejosa
a les roses […]

Si jo fos pescador

Si jo fos pescador pescaria l’aurora,
si jo fos caçador atraparia el sol […]

Heu de fer una fotografia a partir d’aquests versos proposats o d’altres del poeta que us agradin i penjar-la a Instagram, etiquetant el perfil @bibliogf i posant les etiquetes #fotografiaGF #biblioGF

Premis: Un jurat format per l’Equip de Biblioteca i altres membres del professorat valorarà les qualitats artístiques i creatives de les fotografies.

La relació dels premis és la següent:

–  Premi al millor treball de Batxillerat

– Premi al millor treball d’ESO.

Requisits de participació:

Podran participar-hi tots els membres de la comunitat educativa del centre amb fotografies realitzades pels propis participants (en cas de dubte s’haurà de demostrar l’autoria).

Les fotografies s’hauran de penjar a Instagram. Cal etiquetar-les de la següent manera: #fotografiaGF #biblioGF i anomenar el perfil de la biblioteca @bibliogf

S’admetran fotocomposicions, fotomuntatges i manipulacions fotogràfiques directes o indirectes. És imprescindible que a la descripció de la fotografia es posi el fragment del poema que us agrada i us ha inspirat.  

Cada participant podrà presentar-hi la quantitat de fotografies que vulgui. Cal tenir el perfil d’Instagram obert.

Pel fet de participar en el concurs, tots els participants autoritzen l’INSTITUT GABRIEL FERRATER, com a organitzador, a fer la difusió que consideri oportuna de les fotografies, fent constar sempre les dades dels autors o autores i el fet que han estat presentades al concurs.

Terminis: es podran pujar les fotografies fins el les fotografies es podran lliurar a la biblioteca o pujar a Instagram fins el 21 d’abril de 2024.

Lliurament dels premis: les fotografies presentades al concurs seran publicades al perfil de la biblioteca. L’entrega de premis es realitzarà el 23 d’abril de 2024 al centre educatiu després del pati.

Deixa un comentari